Citilä och Eldrivna Skjutluckor

PDF, Produktblad.

AH50 – Horisontalgående skjutlucka

Horisontalgående, eldriven skjutlucka i aluminium – anpassad för ökade krav på säkerhet i offentliga miljöer men med bibehållet tunna och smäckra profiler.

Se PDF
PDF, Produktblad.

AH60 – Kraftig Horisontalgående skjutlucka

Kraftig horisontalgående säkerhetslucka med eldrift för både inom- och utomhusbruk. Skjutluckan har en aluminiumram och kan förses med isolerglas eller säkerhetsglas med en tjocklek på upp till 20 mm.

Se PDF
PDF, Produktblad.

AV70 – Vertikalgående säkerhetslucka för inom- och utomhusbruk

Eldriven vertikalgående skjutlucka i aluminium – anpassad för ökade krav på säkerhet i offentliga miljöer men med bibehållet tunna och smäckra profiler.

Se PDF
PDF, Produktblad.

AV90 – Kraftig vertikalgående skjutlucka

Kraftig vertikalgående, eldriven lucka som tillverkas för både inom- och utomhusbruk. Skjutluckan har en aluminiumram och kan förses med isolerglas eller säkerhetsglas med en tjocklek på upp till 20 mm.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Vindskydd på sekunden

Restauranger som kan erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst och ruskväder har också goda möjligheter att öka sin omsättning.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Höj- och sänkbar inglasning

Gör din altan, terrass eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Vertikalgående skjutglasparti utan synliga profiler

När designen är det viktigaste, när det är önskemål om öppna fria ytor eller när flera glaspartier ska stå tätt intill varandra och inga profiler eller stolpar ska störa den eleganta miljön – då är Svalson Executive det bästa alternativet.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Brandklassad skjutlucka i aluminium

Brandklassad och typgodkänd eldriven skjutlucka i klass EI 30. Tillverkas i aluminium och förses med 18 mm Pyrostop brandklassat glas. Eldrift och automatisk låsning är standard. Fireslide EI30 finns i både horisontalgående och vertikalgående utförande och dessutom i flera olika varianter.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Vertikalgående skjutlucka för breda öppningar

Kraftig vertikalgående, eldriven lucka för breda öppningar, tillverkas både för inom- och utomhusbruk. Luckan har en aluminiumram och kan förses med isolerglas eller säkerhetsglas med en tjocklek på upp till 20 mm.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Kraftig horisontalgående säkerhetslucka

Kraftig horisontalgående säkerhetslucka med eldrift för inom- och utomhusbruk. Luckans ram tillverkas antingen i vanligt stål eller i rostfritt stål. Modell SH är speciellt konstruerad för installationer där det ställs höga krav på skydd mot exempelvis överfall eller beskjutning.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Kraftig vertikalgående säkerhetslucka

Kraftig vertikalgående säkerhetslucka med eldrift för inom- och utomhusbruk. Skjutluckans ram tillverkas antingen i vanligt stål eller i rostfritt stål. Modell SV är speciellt konstruerad för installationer där det ställs höga krav på skydd mot exempelvis överfall eller beskjutning.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Brandklassad vertikalgående skjutlucka

Brandklassad vertikalgående skjutlucka med eldrift. Skjutluckans ram tillverkas i pulverlackerat stål. Modell SV-E60 är speciellt konstruerad för installation i brandväggar med brandkrav E15-E60 och den förses med 6 mm Pyran S brandklassat glas.

Se PDF
PDF, Produktblad.

Vertikalgående skjutlucka med isolerade profiler

Kraftigt vertikalgående, eldrivet glasparti med isolerade profiler. Avsedd för utomhusbruk. Glaspartiet har en aluminiumram och kan förses med isolerglas eller säkerhetsglas med en tjocklek på upp till 26 mm

Se PDF

Kontakta oss

Gärna för tips och råd eller om vårt serviceavtal, regelbundet underhåll av dörrar och aluminium partier ger på sikt en snygg och säker funktion.

Facebook Instagram