Inbrottsskydd

Inbrottsskydd

RC2

Inåtgående eller fast fönster 1086

Med SAPA Fönster 1086 kan vi erbjuda marknaden ett välisolerat inbrottsskyddande fönster som ser lika elegant ut som ett vanligt fönster. Fönstret utföres som inåtgående undersidohängt eller fast. Klassning av inbrottsskyddande fönster görs enligt EN 1627.

Läs mer
Inbrottsskydd

RC2 / RC3

DÖRR 2086/ GLASPARTI 3086 /1086 - RC2/ RC3

Med vårt dörrsystem 2086 kan vi erbjuda marknaden en glasad inbrottsskyddande dörr som ser lika elegant ut som en vanlig dörr. Skillnaden är att den inbrottsskyddande dörren kompletteras med glas, lås och fyllningar som klarar kraven på inbrottsskyddet för resp. klass. Dörrarna kan utföras som inåt- eller utåtgående och med smal-eller modulprofil

Läs mer
Inbrottsskydd

RC2 / RC3

DÖRR 2060 RC2/ RC3

Med vårt dörrsystem 2060 kan vi erbjuda marknaden en glasad inbrottsskyddande dörr som ser lika elegant ut som en vanlig dörr. Skillnaden är att den inbrottsskyddande dörren kompletteras med glas, lås och fyllningar som klarar kraven på inbrottsskyddet för respektive klass.

Läs mer

Kontakta oss

Gärna för tips och råd eller om vårt serviceavtal, regelbundet underhåll av dörrar och aluminium partier ger på sikt en snygg och säker funktion.

Facebook Instagram