Skjutdörrar

Sjutdörrsredskap

SAPA SKJUTDÖRR ARTLINE XL

Skjutdörr som maximerar glasytorna

SAPA Skjutdörr Artline XL har en elegant, minimalistisk och exklusiv design i stort format. Skjutdörren är uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler och är utformad för optimala glasytor och öppenhet i arkitekturen. Tröskeln är nedsänkt i golvet och karmen inbyggd i intilliggande väggar för att ge ett ramfritt intryck.

Läs mer
Sjutdörrsredskap

SAPA LYFTSKJUTDÖRR 2160

Lyftskjutdörr S

SAPA 2160 S är en högkvalitativ lyftskjutdörr som kombinerar en låg profilhöjd med mycket effektivt lufttäthet och utmärkta termiska egenskaper.

Läs mer
Sjutdörrsredskap

SAPA LYFTSKJUTDÖRR 2160

Lyftskjutdörr S XS

SAPA 2160S XS är en vidareutveckling av högkvalitativa lyftskjutdörren 2610 S. 2160 XS erbjuder en större glasyta och transparens genom att synlinjen av mittenmötet är reducerat till 36 mm mot 92 mm för standardmodellen 2160 S.

Läs mer
Sjutdörrsredskap

SAPA SKJUTDÖRR 2115 ISOLERAD

Skjutdörr

Skjutdörr 2115 lämpar sig för uterum där kraven inte är lika höga som på partier i yttervägg. Skjutdörren är uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler med karmdjup 78,7 mm (enkelflyglig, tvåspårig) och 141,8 mm (teleskop).

Läs mer
Sjutdörrsredskap

SAPA SKJUTFÖNSTERDÖRR 1086 ISOLERAD

Tilt- och skjutdörr

SAPA Skjutdörr Artline XL har en elegant, minimalistisk och exklusiv design i stort format. Skjutdörren är uppbyggd av isolerade aluminiumprofiler och är utformad för optimala glasytor och öppenhet i arkitekturen.

Läs mer

Kontakta oss

Gärna för tips och råd eller om vårt serviceavtal, regelbundet underhåll av dörrar och aluminium partier ger på sikt en snygg och säker funktion.

Facebook Instagram