Privatpersoner

Utvalda fönster, dörrar och skjutdörrar för ditt hem.

SAPA Selection är noggrant utvalda produkter för villa och bostad, med minimerat underhåll och pålitliga funktioner. Nu kan du släppa in mer av dagsljuset och ge ditt boende nya kvalitéer med glaspartier och skjutdörrar anpassade för nordiskt klimat.

Skjutpartier/ vikdörrar

Släpp in dagsljuset med skjut- och vikdörrar. Att bygga med stora glasade ytor som skapar ett naturligt ljus gör oss mer välmående. Genom att välja skjutdörrar i aluminium släpper du in ljuset och maximerar en transparens som binder samman ute med inne.

Sapa Artline XL

Elegant och exklusivt

Den exklusiva skjutdörren Artline XL ger maximalt ljusinsläpp genom sin smäckra design. En konstruktion med nedsänkt tröskel och inbyggda karmar skapar visuell öppenhet genom sin optimala glasyta. Skjutbara ”ramfria” glas ger spännande interiöra rumslösningar där gränsen mellan ute och inne suddas ut. Handtaget är smakfullt integrerat i profilen och förstärker ytterligare den minimalistiska designen. Artline XL förenar elegans med hög termisk prestanda, en optimal lösning för transparens och ljus i modern arkitektur. Produkten levereras med återvunnet Hydro CIRCAL aluminium.

Ambial

Drömmer du om att öppna upp en hel vägg?

Med vikdörren AMBIAL från SAPA kan du öppna upp väggar och hörn på ett estetiskt och tilltalande sätt. En passande produkt för större terrasser, balkonger eller orangeriet/vinterträdgården. Med bara några enkla steg kan du skjuta dörrbladen åt sidan och släppa in naturen. AMBIAL kan öppnas helt utåt och erbjuder dig panoramautsikt. Fyll rummet med naturligt ljus! Produkten levereras med återvunnet Hydro CIRCAL aluminium.

Sapa 2160S XS

Användarvänlig med slimmad mittprofil

Sapa 216OS XS är en elegant lyftskjutdörr av hög kvalitet som elegant kombinerar smala profiler med hög lufttäthet och utmärkta termiska egenskaper. Det viktigaste med denna design är också det minst synliga: dess smala mittprofil. Dessa smala profiler tillåter en minimalistisk designmetod och släpper in ännu mer av det viktiga dagsljuset. Produkten levereras med återvunnet Hydro CIRCAL aluminium.

Ett stort sjyltfönster med en vacker utsikt.

Hållbarhet

100% möjligheter – 5% energi

Aluminium kan återvinnas oändligt. Dess kvalitet och materialegenskaper går aldrig förlorade. För att återvinna aluminium krävs bara 5% av den energi som krävs för primär aluminiumproduktion. Så ju högre del av innehållet som är återvunnet, desto bättre är det för våra städer och miljön.

Hydro Circal

Hydro CIRCAL är en aluminiumlegering med minst 75% återvunnet aluminium från tidigare byggprodukter, det kan handla om fönster och dörrar som tidigare suttit i en byggnad eller i ett hus, som därefter demonterats och återvunnits helt. SAPAS glasfasader, skjut-och vikdörrar är tillverkade av detta återvunna aluminium som ger ett 6 gånger längre koldioxidavtryck jämfört med primäraluminium.

Facebook Instagram